Reumafonds lanceert nieuwe website

 

 
Reumafonds lanceert nieuwe website
 
Wat zijn de kenmerken van reuma? Wat zijn de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in reuma-onderzoek? Hoe word ik collectant of donateur? Voor deze en tal van andere vragen kunnen mensen met reuma en hun omgeving terecht op de vernieuwde website http://www.reumafonds.nl/
 
De sitebezoeker kan in..
 
één oogopslag te zien waar hij zich bevindt op de website. De uitgebreide zoekfunctie vergemakkelijkt het vinden van uitgebreide, betrouwbare informatie over reuma en het Reumafonds. De unieke database ‘reuma-online’ met reumatische aandoeningen en behandelmethoden is nu onderdeel van de nieuwe site. Deze database is samengesteld door reumavoorlichters, reumatologen en andere reumabehandelaars, in samenspraak met mensen met reuma.
 
Iedereen zijn Reumafonds
 
De informatie is ingedeeld en afgestemd op verschillende bezoekers: patiënten, donateurs, vrijwilligers, professionals (onderzoekers en behandelaars), pers en het algemeen publiek. Donateurs zien op de nieuwe website snel waaraan hun geld wordt besteed, naar welke ziektes onderzoek wordt gedaan en wat de resultaten zijn van door het Reumafonds gefinancierde studies. In de collecteweek (7-13 maart) besteedt de website speciale aandacht aan originele geldinzamelacties en bijzondere collectanten.
 
 
Over reuma en artrose
 
Bijna 2,3 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma of artrose. Tweederde van hen is jonger dan 65 jaar. Reuma en artrose zijn niet te voorkomen of te genezen. Het zijn chronische aandoeningen die diep ingrijpen in het dagelijks leven van mensen.
Het Reumafonds financiert onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar reuma, geeft voorlichting, ondersteunt patiëntenorganisaties en behartigt de belangen van mensen met reuma en artrose.
 

 
Clicky Web Analytics