N.P.C.F

Beste mevrouw, mijnheer,

Graag willen we u wijzen op twee leuke oproepen voor bijeenkomsten waar u aan deel kunt nemen. Daarnaast zijn er met dank aan uw input verschillende berichten in de media verschenen.

Oproepen
* Voor het RTL 4 programma 'Catherine tegen kanker' met Catherine Keyl zijn ze op zoek naar gasten voor in de studio. Heeft u een vorm van kanker en deelt u graag uw verhaal? Meldt u aan!
* Wat vindt u van de veiligheid in de zorg? Debateer mee op 16 april in Amsterdam in de Rode Hoed met onder andere onze eigen directeur Wilna Wind.

Resultaten
* Herinnert u zich de poll over het regelen van thuiszorg nog? Met dank aan uw input is een artikel verschenen in de Libelle. Lees hem hier!
* Naar aanleiding van de meldactie Samen Beslissen waaraan velen van u heeft meegedaan, is een persbericht verschenen. Deze ziet u samen met een blog van Wilna Wind bij het onderwerp Samen Beslissen.
* In korte tijd hebben wij veel meldingen ontvangen van leden van ons panel over gedwongen verhuizing van bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen. Wilna Wind was te gast bij radio 1, in Studio Max en bij Pauw en Witteman. Heeft u ook nog een recente ervaring over een gedwongen verhuizing? Meldt dan hier uw ervaring.

U kunt hier direct naar de panelomgeving

Met vriendelijke groet,

Rosanne Geesink
Clicky Web Analytics